Träna NIA - NIA Movement Center & Yogaroom

Varje vecka har du möjlighet att vara med och träna NIA tillsammans med mig på NIA Movement Center, Nordostpassagen 55, Linnéstaden i Göteborg. www.niamovement.se

Dessutom har vi Nia sedan hösten 2010 på Yogaroom, Teknikgatan 18, 434 37 KUNGSBACKA. www.yogaroom.se

Välkomna!

/Lotten

Vad är NIA?

NIA –Neuromuscular Integrative Action, är en träningsform som hämtat inspiration från kamsportstekniker, dansformer och tekniker för kroppsmedvetenhet.

Nia ser till helheten hos människan. Man jobbar med kroppens naturliga sätt att röra sig; expressivt, lekfullt, mjukt, känslomässigt och dynamiskt. Man använder muskler såväl som andning, röst och emotioner.

Debbie och Carlos Rosas från USA, är grundarna till Nia som är en träningsform som förenar traditioner för välmående från både öst och väst. 

I Nia finns det utrymme för alla sorters människor, vältränade eller ej. Då det viktigaste är att ha roligt och göra det som känns bra för kroppen är det bara att välja någon av de olika nivåer som instruktören presenterar. Alla nivåer ryms i samma klass.

Vill Du känna att Du har kontrollen över Din kropp, att Du trivs med den och njuter av att använda den? – Med hjälp av Nia kan vi hitta fokus i tillvaron, öka koncentrationen, den fysiska och mentala hälsan, den fysiska smidigheten och därigenom nå en känsla av allmänt välmående.

Nia ökar kondition, närvaro, dämpar stress och hjälper oss att lyssna på vår inre röst. Genom rörelse kan vi hitta oss själva och därför kan Nia också bidra till personlig utveckling.

 

Copyright ® 2010 Unika Rum

Webbdesign Maria Fagrell 

www.looqdesign.se